Miseryyyy

Godfuckingmorgon. Vaknar till en pissig dag med ett uppsvällt fejs. Skulle jag inte se ut som en röv så skulle ni få se en bild. När jag är sjuk vill jag tydligen att alla andra skall lida minst lika mycket som jag. Därför stirrade jag elakt på luppakorva-Hannu på läkarmottagningen idag. Sorry Hannu. Men din fru är faktiskt en *censur* och likaså dina vänner. Så därför. Nu skall jag springa ner till apoteket som öppnar först 9 en vardag! Sent.

3 kommentarer:

Ninni sa...

oj nej, igen då?? krya på dig min kära cata! blev endast en snabbvisit till hangö i helgen, blev tvungen att komma tillbaka igår redan.. men hoppas vi hinner ses innan du åker på reissu! kram!

Jenkku sa...

Ha Ninni vari i Hangö?
paj, paj cata...det blir nog bra.

Ninni sa...

jeps, kom på lördagkväll vilken jag tillbringade (tyvärr) hos fammo igen en gång, sov halva söndan, umgicks några timmar med ma o pa, var sen på morsdagskaffe hos fammo o pyste sedan genast iväg till åbo igen..! ja, o träffade jill ca 2min med ma o pa väntandes i bilen när jag förde en till säckstol till ada som jag shoppat. så hann tyvärr inte träffa nån annan..:(