Måndag på Bahamas

Grillning, biltur och beachbesök har varit på agendan idag. Alla sökte vi fram de kroppsdelar som inte blivit helt söndergrillade igår och så grillade vi litet till. Efter det blev det igen rundtur med bilen till södra delen av ön för att besöka Tropic of Cancer Beach där alltså kräftans vändkrets skall gå, men den faktan är nog litet suspekt. Snygg beach, dock. Några beachar och litet friterad fisk senare hittade vi äntligen till en LIQUOR STORE så kumpanerna fick sig litet lokal öl. Ikväll tror jag vi skall ut och baila. Spännande.


Robert spökar på alla skyltar :)


Härligaste stranden hittills.


Lokal busshållplats.


Baksidan av Santana's Bar Grill Pit. Den var stängd idag, men dit skall vi och äta ännu någon dag. Det har hänt något Pirates of the Caribbean-relaterat där, nämligen.


Det finns tusentusen ljuvliga stränder längs med hela ön, och det bästa är att dom är totalt folktomma. En hel ö av privata stränder!

1 kommentarer:

morsan sa...

Jag vet, Cata att du blir avundsjuk nu, men jag BARA MÅST berätta att hemma i Hangö har vi sol, blåst och 15 grader varmt! Dessutom så firar vi min namnsdag och Jedis 5 månadersdag med rabarber/äpple-paj. Där har du att vara avundsjuk på! ;) Ha det så bra och hoppas ni kommer hem därifrån också! Kram